Fredrik Björn
Like

Det mesta handlar om yta och sex!

11 november, 2013
1051 Views
0 Comments
4 minutes read
no-cover

Hur träffar man den rätta? Och hur ser vägen ut för att ta sig dit? Är det genom vänner, internet, på krogen, Grindr eller att det bara plötsligt händer när man minst anar det? Jag börjar själv snart tvivla på att hitta den så kallade “rätta”..

Om man ses för första gången, den så kallade “första dejten” så föredrar jag helst att lära känna personen innan man hamnar i säng med personen. Då jag har dåliga erfarenheter när man gör det, för då handlar relationen mestadels om bara sex och spänningen försvinner väldigt snabbt. Så har det blivit för mig i dom fall jag haft sex på första dejten, så det är inget jag rekommenderar!

Men hur går man egentligen tillväga för att träffa den “rätta”? Är det genom vänner som är bäst, för då känner ens vänner personen och vet vad det är för person, eller skall man gå ut och dansa, en kväll på krogen och förhoppningsvis träffa den rätta?

Jag har provat med att gå ut på krogen och hoppats på att träffa den rätta, men det går inte så bra på den fronten heller faktiskt. Dom flesta gaykillar som är ute på krogen är oftast upptagna, spelar svårflörtade och allmänt dryga, eller har jag fel? Sen beror det även på vart du går ut någonstans men många av mina vänner anser att Kolingsborg är ett bättre ställe med människor som inte är så dryga som dom flesta är på gamla Zipper, som tror sig vara bäst av alla och vara “Guds barn” som man kan kalla det också. Så ja, det är ganska svårt att träffa någon ute på krogen också, då det mesta handlar om yta och att alltid söka sig efter det bästa!

Jag har tidigare erfarenheter av t. ex Grindr, Badoo och andra appar där man kan se vart närmsta gaykillen är och kan ta kontakt med varandra. Men jag anser att dessa appar är till för att söka sex och om man vill träffa en person som är ute efter NSA, som står för “No strings attached”.  Dessa är egentligen inget för dig som söker kärleken i ditt liv utan då rekommenderar jag nog Qruiser.se

Men det är helt galet hur lätt det är att hitta sex i dagens samhälle som homosexuell/bisexuell/experimentell kille men väldigt svårt att hitta den sanna kärleken.

Så frågan är vart man skall vända sig någonstans om man vill träffa den rätta, som söker det man själv söker? får nog helt enkelt följa mina vänners råd om att “han kommer när du minst anar det, samt inte letar, för då kommer han att uppenbara sig”.

 

Fredrik Björn

Comments are closed.