Fredrik Björn
Like

Fetischer – Jag tycker det är sjukt hett med poliser!

28 januari, 2014
767 Views
0 Comments
3 minutes read
Fetischer – Jag tycker det är sjukt hett med poliser!

fredrik_header

Hur många fetischer finns det egentligen? Några tycker om uniformer, golden showers (bli nerpissad), dirrty talk i sängen, rollspel m.m

Men vad är det som är mest vanligast att ha som fetisch egentligen? Vad tror du?

Vad tror du är mest vanligast att ha som fetisch? Är det att man tycker om poliser, brandmän eller kostymsnubbar som man har ett extra öga för? Eller är det att man går till ett ställe där man får uppleva sina sanna fantasier på t. ex en klubb där man tycker om att kissa på varandra, swingersklubbar eller att bli dominerad av någon annan med en piska? Det finns säkert hur många olika fetischer som möjligt, som jag inte har någon aning om!

Om jag skall utgå ifrån mig själv så är min fetisch just uniformer. Jag tycker det är sjukt hett med poliser eller andra killar som bär någon slags uniform i sitt jobb, då man inte ser det så ofta i sin vardag.

Jag vet inte om det har något att göra med att poliser som ett exempel, har ett yrke där dom har ansvar och skall ha ordning och reda på saker, så att det inte blir något trubbel eller liknande i samhället. Dom har en slags makt på sätt och vis och man får inte göra vad som helst för då hamnar man liksom i trubbel, om ni förstår vad jag menar.

Detta kanske har något med dominans att göra, att dom tar saken i sina händer när det väl behövs helt enkelt och att man skall lyda deras order, för annars kan man bli straffad för sina dåd.

Men jag tror att uniformer är den mest vanligaste formen av fetisch faktiskt! Vem vill inte ha en brandman i sängen som släcker branden med sin slang eller en polis som griper en med handglovar? Jag tror att denna fantasi finns hos dom flesta men att man inte vågar prata om det direkt.

Men jag tycker att alla skall få göra det dom vill utan att någon tar skada av det helt enkelt. Allt handlar om kommunikation mellan dom båda parterna att man är med på det och om man inte vill så skall man säga nej. Man skall aldrig göra någonting mot sin egen vilja.

Man skall aldrig skämmas över det man tycker om inom sex. Men jag tror att många har svårt att prata öppet om sex och just fetischer då det känns “skamligt” att prata om det. Men jag tror att vi alla har en slags fetisch till någonting, helt utan tvekan!

 

signatur_fredrik

Comments are closed.