Nöjesnyheter
Like

Bli Gaybladets kalenderkille!

12 november, 2013
869 Views
0 Comments
2 minutes read
Bli Gaybladets kalenderkille!
Foto: Panteres Grogues

Foto: Panteres Grogues


Du kanske har sett nakna kvinnor hänga på en kalender inne på en bilverkstad? Så kommer inte fallet bli med Gaybladets nya och exklusiva kalender.

Gaybladet.se har nu beslutat att trycka en gaykalender för nästkommande år där du får chansen att tävla och vinna din egen plats i en av månaderna.

Fram tills nästa år kommer vi köra ”månadens kille” en gång i månaden.

Hur funkar det?
Om du vill delta och tävla kan du maila en högupplöst professionell bild till redaktion@gaybladet.se. Här bifogar du även en kort beskrivning om dig själv, ditt fullständiga namn, yrke och kontaktuppgifter.

Vår redaktion kommer få välja ut de tre bästa deltagarna för att göra skapa en omröstning på Gaybladet.se. Den som får flest röster kommer vinna ”månadens kille”.

Observera att Gaybladet kan ändra beslutet om fusk förekommer eller om bilden på något sätt strider mot vår policy. (Nakenhet får ej förekomma. Det är däremot acceptabelt med underkläder).

Gaybladet kan även besluta sig för att välja ut två deltagare eller fyra för omröstningen under speciella omständigheter.

Hur ska bilden se ut?
Bilden bör vara professionell, högupplöst och återspegla månaden. Den första månaden i det här fallet blir januari, vilket innebär att killmodellen behöver befinna sig i en kylig miljö där man tydligt kan se att det är januari.

Var publiceras bilden?
Varje månadsvinnare publiceras på Gaybladet.se. När samtliga 12 deltagare är färdiga kommer kalendern att läggas upp online på Gaybladet.se. För den som köpa den tryckta kalendern så kommer även detta vara möjligt.

Vi återkommer med priser när samtliga kalenderkillar är bekräftade.

Januarimodellen kan anmäla sig nu!
Skicka in ditt bidrag till redaktion@gaybladet.se och tävla om att bli kalenderkillen för januari.

Comments are closed.