Nöjesnyheter
7

Gaydesignerna Nate Berkus och Jeremiah Brent intar rollen som ”designdoktorer” i nytt TV-program

27 april, 2017
4223 Views
0 Comments
4 minutes read
Gaydesignerna Nate Berkus och Jeremiah Brent intar rollen som ”designdoktorer” i nytt TV-program

Den amerikanska tv-kanalen TLC har under de senaste tio åren gjort stora framgångar, inte minst i Sverige och andra skandinaviska länder. I kanalens dynamiska och mångkulturella tv-utbud har tittarna sedan en längre tid fått skåda till allt från galna brölloppsprogram till udda realityserier och besök hos enskilda individer, som med storm lockat många till repriser på YouTube. I sin senaste satsning som överraskande nog handlar om inredning och design kommer tittarna få följa med gaydesignerna Nate Berkus (45 år) och Jeremiah Brent (32 år) på äventyr i samtliga delstater i USA.

Enligt programbeskrivningen av den nya showen (som går under namnet Nate and Jeremiah By Design) kommer dessa två interiörer tillsammans möta både framgångar och motgångar i amerikanska hem. Tittarna får följa med till andras hem, även innanför och utanför entrédörrarna. Premiären har redan varit aktuell i USA, men det kommer ta åtminstone sex månader innan serien når det svenska tv-nätet. Datumen för de svenska visningarna är fortfarande inte offentliggjorda, men om man har en amerikansk IP-adress och ett konto hos TLC så går samtliga avsnitt att streama på webben.

Renoveringar och galna inredningstips med inslag av skandinavisk design

I de första avsnitten kommer vi följa med gaydesignerna ut på tre olika äventyr: renoveringar, dekorationer och galna designtips. Den här veckan besöker paret ett hem där ägarna envisas med väldigt udda design- och inredningsidéer. En av ägarna, som i det här fallet är en gravid kvinna, har en önskan om att få skapa ett luftigare rum med så få mönster som möjligt. I designernas desperata förslag att hjälpa det envisa paret slänger man fram en inredningskatalog med inslag av skandinaviska möbler, väldigt like de man kunnat beskåda på Oscar & Clothilde hemsida. För er som inte känner till Oscar & Clothilde, de kännetecknas av skandinavisk design med väldigt vackra och antika inredningsmöbler och inredningsdetaljer från olika världsdelar och tidsepoker. Deras produkter är verkligen originella från det vanliga man hittar hos Ikea eller Mio. På deras hemsida kan man även läsa om inredningstips för att få idéer och tips.

Nedan kan du se en kortare videotrailer som visar hur det egentligen gick till.


Notis: I det här exklusiva videoklippet går paret igenom en möbel- och inredningskatalog med inslag av skandinavisk design.

Besöker småbarnsföräldrar och gaypar

I senare avsnitt kommer paret bege sig till fler intressanta familjer, bland dessa även en gayfamilj med en 11-månader gammal dotter.

– Det här är en inrednings- och renoveringsshow, men vi får också följa med och hälsa på två gaypappor och deras familj. Bara det är något spännande, säger Brent till tidningen People.com.

– I programmet kan du se att de är precis som du. Det är just det som tv-showen handlar om, att tittarna kan se sig själva i deltagarnas vardag, fortsätter han.

Det nya inrednings- och renoveringsprogrammet Nate and Jeremiah by Design hade sin USA-premiär den 8 april 2017 på TLC. Gaybladet, som följer tv-programmet, kommer offentliggöra datumen när showen blir aktuell för svenska åskådare.

Comments are closed.