Nöjesnyheter
5

Sommarflörta med de åtta bästa gayapparna!

16 april, 2015
13259 Views
0 Comments
3 minutes read
Sommarflörta med de åtta bästa gayapparna!
Foto: Grindr

Foto: Grindr

Att träffa nya människor genom QX kan kännas lite för traditionellt och enformigt.

Varför inte prova på något mer kreativt och lyxa till mobilen med några av de bästa mötesapparna? Här är Gaybladets egen betygsättning på några av de kändaste gayapparna!

8. BoyAhoy

Funktionell app som får ett ok. Bristerna ses främst i att det inte finns så många medlemmar online. Känns som bodycontact men som mobilapp. Kalt, dystert och man vill bara trycka på ”avinstallera”. Gaybladet ger noll ”G” av fem möjliga.

Betyg: –


7. GROWLr

Mycket övervikt, hår och björnar. Funkar bra trots att det är 70 kilometer till den närmaste björnen, men det kanske ska vara så? Björnar håller ju till i skogen… Den får bara ett ”G” av fem möjliga. Motiv? Ja… för att GROWLr börjar på G.

Betyg: G


6. VGL Gay Dating Network

Logotypen säger inget om appen. Man förväntar sig hetingar men istället dyker det upp lite lokala gubbar här och var.

Betyg: G


5. Hornet – Gay Social Network

Gaybladet har testat den här appen tidigare och nu är det den andra gången I rad. Hornet är en schysst app men bra grafik men det är brist på medlemmar. Funkar bra men behöver marknadsföras mer.

Betyg: GG


4. Gay men’s social network

Väldigt populär. Mer utforskning kommer behövas men den är klart en favorit.

Betyg: GGG

Planet Romeos gayapp


3. Scruff: Gay guys worldwide

Känd, inte minst bland yngre twinks och hunks. Kan vara ett komplement till andra appar men är oslagbar i jämförelse med Grindr. Väldigt utvecklad och kan troligtvis bi stor i framtiden.

Betyg: GGG


2. Planet Romeo

Okänd i Sverige men börjar bli större. Väldigt känd i Europa och finns nu som app. Garanterat en av de bästa apparna som kan slå ut Grindr. Gaybladet ser Planet Romeo som Grindrs största konkurrent.

Betyg: GGGG


1. Grindr

Störst, bäst och mest utvecklad. Utvecklingen måste dock gå framåt annars finns det en risk att Planet Romeo eller Bender (som är en ny uppstickare) tar över. Bender har till skillnad från Grindr samma funktion som Viber, där man kan skicka videoklipp till varandra.

Betyg: GGGG

Comments are closed.