Nöjesnyheter
Like

Här är sommarens topp 5 hetaste gaydestinationer

1 juli, 2014
1440 Views
0 Comments
4 minutes read
Här är sommarens topp 5 hetaste gaydestinationer

Gaylivet i Sverige kan kännas någorlunda tråkigt. Speciellt under sommaren. Antingen sitter du hemma i regnet, bråkar med den bittra personalen på Gretas i Göteborg eller så sitter du och pratar med någon random på Kolingborg. 

Ja just det, vi glömde ju de andra alternativen. Antingen raggar du på QX (en klassiker) eller så sitter du på bussen och smygtittar på marknaden i dejtingappen Grindr.

Nog om det. Vill du verkligen njuta av den bästa bög- och flatsommaren ever så rekommenderar vi på Gaybladet att du sätter dig på ett flyg och drar så långt du bara kan. Vet du inte var du ska åka? Här kommer våra topp 5 gaydestinationer i Europa.Barcelona-Circuit-Festival-2013-gay-travel-advice

5. Spanien

Spanien och Spanien… Alla har väl varit i Spanien? Ska du åka hit så rekommenderar vi definitivt inte de här klassiska charterdestinationerna. Undvik Mallorca och Kanarieöarna.

Om du verkligen vill utforska det spanska gaylivet så rekommenderar vi i första plats Barcelona. Barca har du väl hört talas om? Här kryllar det av gayklubbar och vem vet, du kanske träffar din stora spanska kärlek?

4. Malta

kfz35xulpkzmgzb.T0Gillar du butchflator? Då ska du ta dig till medelhavsön Malta. Här klär sig alla öborna metrosexuellt vilket också kan vara en nackdel då man inte vet vem som är straight och vem som är gay.

Butchflator finns det mest om. Om du söker efter någon som du träffade på Lesbian Heaven så har du dock kommit fel.

Killar finns det gott om, även svenskar som är bosatta på ön. Just det, Malta är en av Europas hetaste resmål just nu.

3. Frankrike

Frankrike låter kanske inte så attraktivt men tro det eller inte, det finns faktiskt mycket att Gay-Couple-Parisutforska. Har du inte varit i Paris? Ja, då borde det väl vara en självklarhet att du tar dig dit? Mycket att se, göra, känna och höra.

Den oförglömliga semestern finns i Paris! Här finns det även gott om söta pojkar och gulliga flickor som nafsar på baguetter och luktar parfym.

2. Berlin

Europas böghuvudstad nummer 1! Den tyska huvudstaden har länge varit känd för sitt gayliv, även innan andra världskriget.

Här finner du klubbar för alla och det är inte så dyrt att ta sig hit. Flyg finns för 500 kronor och har du tur så får du en ännu billigare biljett än så.

7091_de_00_p_346x260Läderklubbar, flatklubbar, gayklubbar och självklart en massa bastuklubbar. Vi skulle nästan våga påstå att Berlin är gayvärldens huvudstad.

Inte ens San Francisco slår det här.

1. Italien/Kroatien/Grekland

Nu undrar ni säkert hur det kommer sig att tre länder delar på förstaplatsen? Faktiskt så handlar det inte om länderna. Tvärtom talar vi om de där oförglömliga gaykryssningarna som alla pratar om.

Och nej, det är inte som i filmen Boat trip eller som på Galaxy-färjan. Här finns ALLT och då menar vi ALLT. Oftast seglar du en vecka tillsammans med andra HBTQ-personer.

Har du partner? Spelar ingen roll. Bjud din partner på en oförglömlig resa som han eller hon aldrig kommer glömma. Nyfiken på hur en sådan kan se ut? Ta en titt nedan!

 

andreas

Comments are closed.