Nöjesnyheter
Like

Homosexuell man friade under Gaga-konsert – Lady Gaga hoppade av glädje!

22 oktober, 2014
715 Views
0 Comments
2 minutes read
Homosexuell man friade under Gaga-konsert – Lady Gaga hoppade av glädje!

Lady GagaUnder gårdagen befann sig Lady Gaga i Manchester, där hon bjöd sina fans på föreställningen ArtRave: Art Pop Ball. Men utöver sång och musik bjöds det även på frierier.

Mitt under showen bjöd Lady Gaga upp pojkvännerna Jay och Shaun upp på scenen. Där beskrev Gaga kompisen Jay som en del av hennes familj och en ”otrolig man och fantastisk vän”.

Efter sin kärleksfulla beskrivning lämnade hon scenen till herrarna som kom att överraska publiken med ett frieri.

Pojkvännen Jay gick oförväntat ner på knän framför Shaun och friade. Självklart blev svaret ”ja”, vilket också fick Lady Gaga att hoppa av glädje.

– Jag önskar er ett vackert, långt och underbart liv tillsammans, sa Gaga under framträdandet.

Därefter vände hon sig till publiken för ytterligare ett uttalande.

– Jag är ganska säker på att jag inte behöver säga det här bara för att ni lever i en öppen stad, men jag säger det ändå. Oavsett om ni bor i Storbritannien eller Manchester… Ja, oavsett om du är gammal, ung eller någonstans emellan… Om du är gay, sträck upp huvudet högt och va stolt! Det ska du inte behöva dölja. Du är en människa!

– Om det finns någon i publiken, vilket jag hoppas att det inte gör, som känner sig obekväm med det här. Ja, då bör du fan gå eftersom du står på den felaktiga sidan. Alla som är här står på den rätta sidan, säger Gaga.

Nedan kan du se ett klipp från framträdandet.

Gaybladets nöjesredaktion

Comments are closed.