Fredrik Björn
1

“Hora, vad håller du på med?”

17 juni, 2014
2783 Views
0 Comments
2 minutes read
“Hora, vad håller du på med?”
20140613-221323
Bild: Paow.se

 

Vad håller du på med” ”hora”.”“Bilden ligger uppe i ca 10 min och jag får ca 50 kommentarer var av 30 av dom var ”usch ditt äckel” ”vad

 

Dessa ord är citerade från Paows inlägg där hon skriver om varför man inte som kvinna kan få lägga upp en bild på sig själv när man är naken på Instagram, utan att bli kallad för “hora” eller “ush ditt äckel”. Jag menar, det som Paow tar upp belyser verkligen att det inte är jämställt mellan män & kvinnor.

Jag menar, om t. ex Samir lägger upp en bild på sin tränade kropp så får han nog en massa positiva kommentarer som “Het” “Sexig” m.m och inga nedlåtade ord.

 

“Lägger du upp en lättklädd bild för att visa din kropp om det inte är som ute=hora. Men lägger en kille ut en bild på sin överkropp=kung,snygg,läcker.”

 

Så utifrån Paows synpunkt så håller jag faktiskt med henne i denna fråga. Varför skall inte kvinnor få kunna visa upp sin kropp utan att få en massa nedlåtande ord? Är det p.g.a avundsjuka? Är det för att det bryter den norm vi har i vårt samhälle att enbart killar kan få visa upp sin kropp utan att det skall verka stötande mot andra?

 

Jag menar, det finns nog människor, kvinnor som män som kanske tycker det är stötande med män och deras kroppar liksom. Eller vad tror ni? Vill ni hellre se en manlig kropp med sexpack på magen, än i handen på stranden? Ställ er den frågan!
20140613-221621
Bild: Paow.se

 

signatur_fredrik

Comments are closed.