Fredrik Björn
Like

Hur ser ett “normalt förhållande” ut?

3 november, 2013
1060 Views
0 Comments
3 minutes read
no-cover

Fredrik Björn Header

Jag har alltid undrat över detta fenomen, “Har åldern verkligen någon betydelse?” Jag tycker verkligen inte det.

Jag har många vänner som inte är i min ålder, både yngre och äldre än mig och jag tycker inte att det har någon betydelse. Jag ser till personen och inte åldern, siffran som många säger. Det är inte åldern som gör en personlighet utan det är insidan som gör personen och det är det man ser utåt oavsett hur gammal hen är.

Jag har fått många olika kommentarer tidigare som t. ex “hur kan du umgås med henne, hon är så mycket äldre än dig. Kan ju vara din mamma” får man känslan av när dom säger på det viset. Jag bryr mig verkligen inte för fem öre om vad andra tycker och tänker vilka jag umgås med. Jag umgås med människor som får mig att må bra och ger mig bra energi, det andra kan jag kasta i en återvinningsmaskin.

Men om man går över till kärleken istället så har många väldigt starka åsikter om vad som är “normalt” när man är tillsammans med någon. Hen får inte vara för gammal eller för ung för då kommer andra att kommentera och snacka skit bakom ryggen på än, då det bryter normen om hur ett “normalt förhållande” egentligen ser ut. Jag skulle vara bli glad över min kompis om hen har träffat sin stora kärlek i sitt liv oavsett åldern, då det är personen det handlar om och inte åldern när man blir kär, eller har jag fel? jag har själv varit tillsammans med både killar i min ålder, lite äldre och yngre och jag tycker verkligen inte att åldern har en betydelse. Huvudsaken är att du älskar personen du är tillsammans med och man skall verkligen inte bry sig om vad andra tycker och tänker för då blir man aldrig lycklig. Eller hur?

All kärlek är bra kärlek enligt mitt tycke om ingen tar skada av det.

Om du har några frågor angående om sex & relationer så skriv gärna till mig! Svarar gärna på era frågor!

 

Fredrik Björn
Krönikör
E-post: fredrik@gaybladet.se

Comments are closed.