Fredrik Björn
Like

Nej, jag är inte bitter.

4 januari, 2015
1940 Views
0 Comments
4 minutes read
Nej, jag är inte bitter.

fredrik_header

Har ni någon gång varit med om att ni blivit kontaktade t. ex via Facebook, Grindr, Badoo eller något annat socialt nätverk, av någon som ni inte är intresserade av att svara på? Det har hänt mig ett antal gånger och det slutar aldrig förvåna mig.

Det jag vill komma fram till är att personen som skriver till dig kan först verka trevlig och kanske ger dig en komplimang eller på något annat sätt försöker få kontakt med dig. Men när personen inte får någon respons från dig så börjar personen visa en helt annan sida som är allt mer än just trevlig. Varför blir det så för? Är det p.g.a att dom inte kan ta att personen inte är intresserad tillbaka eller att dom är vana att alltid få ett svar? Detta hände mig faktiskt senast när jag var hemma hos min vän och jag tänker inte lämna några namn.

Saken är den att personen i sig som skrev till mig “känner” jag sen tidigare och vi har snackat förut för längesen. Dock har jag inget intresse som han har/hade för mig och jag var hos min vän och hälsade på hos honom och hade ingen intention till att träffa någon när jag var på besök hos min vän.

Men saken är den att när jag inte svarade på hans meddelande på Grindr så skrev han till mig på Facebook istället, för att försöka få kontakt med mig där då jag inte svarade honom på Grindr. Då vräkte han ur sig saker som “Är du bitter eller? Pinsamt” då jag inte hade svarat till honom, då jag och min vän tillbringade dagen på Ikea och åt julbord istället. Det kändes väldigt obehagligt att bli tilltalad på det sättet bara för att jag inte gav honom ett svar.

BgJujfpIgAAunq0.jpg-large

Bilden är lånad 

Jag menar, har jag någon skyldighet att svara till alla som skriver till mig? Om jag inte gör det så blir personen istället otrevlig mot mig, är det ett okej beteende?

Detta såg jag nyligen på en väns Facebooksida att när inte hon svarade till killen som gav henne en komplimang om hur vacker hon var, så blev han genast otrevlig och skrev “Du kan ju iaf säga tack”. Varför beter sig killar på det viset för?

Tänk om jag skulle vara upptagen, dejta någon eller inte har tid att svara på en gång? Jag menar om jag skriver till någon och väntar en stund och inte får ett svar tillbaka, då fattar jag vinkeln att han inte är intresserad av mig. Varför skall jag fortsätta skriva för eller som i detta fall jag pratat om, börja bli otrevlig istället och hoppas på att få ett svar tillbaka?

Så nej, jag är inte bitter eller pinsam. Tror mer att du är det för att du inte kan ta ett nederlag och inte får som du vill.

signatur_fredrik

Comments are closed.