Fredrik Björn
Like

Är det okej med porr i förhållanden?

3 november, 2013
767 Views
0 Comments
1 minute read
no-cover


Är det ok att titta på porrfilmer om man är tillsammans med någon – och när i så fall? Majoriteten av mina vänner tycker att detta är fel, speciellt om man är i ett förhållande.

Det kan uppfattas som väldigt fult, framförallt med porrfilmer där sexet är onaturligt och väldigt tillgjort. Vad tycker du själv?

Jag anser att det är respektlöst att göra det om man är nära sin partner, men om man är borta från varandra så gör det väl inte så mycket.

Det man inte vet om, lider man inte av. Kan ta upp filmen “Don Jon” som exempel. Filmen utspelar sig om en kille som är porrmissbrukare som har svårt att komma bort från pornografi.

Han har problem och kan inte släppa porren trots att han han dejtar en brud och precis har haft sex. Trots detta är han i behov av att kolla på porr efteråt.

Jag skulle nog reagera på samma sätt som hon gjorde i filmen om man skulle komma på att ens partner onanerar till en porrfilm efter att vi har haft sex eller inte haft sex, ja, då skulle jag känna att jag inte duger som jag är. Har jag fel?

 

Fredrik Björn
Krönikör
E-post: fredrik@gaybladet.se

Comments are closed.