Pressmeddelanden
2

Så kickstartar du ”Förklädd Gud”

21 augusti, 2020
841 Views
0 Comments
2 minutes read
Så kickstartar du ”Förklädd Gud”

Nu har produktionen av den romantiska dramakomedin ”Förklädd Gud” startat. Den 1 september 2020 påbörjas en kampanj på nätsidan ”Kickstarter” under namnet ”Förklädd Gud”, där man har möjlighet att ge projektet sitt ekonomiska stöd.

På nätsidan ska en större del av förproduktionen finansieras som innebär att själva filmmanuset ska utvecklas.

Kickstarter är en amerikansk internetplattform som samlar medel till olika projekt med hjälp av gräsrotsfinansiering. Det är projektgruppen Frontline Pictures som står bakom arbetet som leds av Jan Johansson, Sävsjö. Han har skrivit det filmmanus som ska utvecklas under 2021. Till förproduktionen är även en professionell dramaturg knuten.

-Alla givare är viktiga i detta projekt, menar Jan Johansson som betonar att alla stöd är välkomna oavsett storlek.

Långfilmen handlar om den blivande kyrkoherden Carl som flyttar till Lövbyholm i det småländska bibelbältet. Hans vardagliga liv tillsammans med sin fru Charlotte ställs plötsligt på sin spets, då han helt oväntat blir kär i en av Svenska kyrkans manliga vaktmästare. Han råkar också vara med i frikyrkan på orten och nu planeras det bröllop mellan honom och frikyrkopastorns dotter.

Långfilmen planeras att spelas in i Sävsjö samt i Vetlanda av professionella skådespelare. Filmen vill bl a få oss att inse betydelsen av att vara oss själva och att hitta vårt sanna jag. Mer information på projektes hemsida: www.frontlinepictures.se.

Comments are closed.