Sex & Relationer
7

Sextvång?

5 juni, 2017
2330 Views
0 Comments
2 minutes read
Sextvång?

Läsarfråga: Jag har tappat intresset för att träffa killar, både på klubbar och på dejtingappar. Vet inte vad det är för fel på folk men det verkar som att alla är på jakt efter snabbisar och sexträffar. Trots att jag aktivt angett att jag bara söker traditionell dejting och vänner så händer det att jag får ”cock pics” lite då och då. Nu lägger jag alltså det här på hyllan! Är jag gammalmodig eller har fenomenet med att skicka kukbilder och fixa snabba ligg blivit normaliserat?

Gaybladet svarar: Problemet är utspritt och du är inte den ende som besvärar dig med dessa smaklösa bilder. Det låter som att du använder dejtingappen Grindr? Vårt råd skulle vara att du testar andra sajter, exempelvis Qruiser.

Försök också att gå ut lite oftare på klubbar, gärna med sällskap så att stämningen inte blir för ”sexuell”. På det sättet kan du också utesluta alla dessa sexfanatiker som oftast jagar ensamma män på dansgolvet. Din vän kommer då fungera som en ”sköld” i dessa sammanhang.

Vi skulle inte kunna påstå att snabba träffar och ”dick pics” har blivit normaliserade, vi kan dock beskylla den digitala utvecklingen som en orsak till problemet. ”Dick pics” återses numera även i appar för straighta.

Det har blivit lättare att få ut sina budskap, och har avsändaren ingen ansiktsbild så har han i praktiken ingen anledning till att skämmas om han skickar sådana bilder (även om vi önskar så). Det är bara att blockera eller ignorera. Du kommer utan tvekan hitta någon som delar samma intressen som du. Det gäller bara att du har tålamod!

Maila in din fråga till ”Bögetikett”. Du kan självklart vara anonym. Adressen till vår redaktion är: redaktion@gaybladet.se.

Comments are closed.