Fredrik Björn
Like

Starbucks hissar stolt upp prideflaggan!

25 juni, 2014
1020 Views
0 Comments
1 minute read
Starbucks hissar stolt upp prideflaggan!

Starbucks

Det blir allt vanligare att företag som t. ex Starbucks står upp för HBTQ-mänskliga rättigheter. Det har blivit en trend att stå upp för mänskliga rättigheter, eller vad tror du?

 

Starbucks har tidigare fått kritik angående om att dom stödjer HBTQ mänskliga rättigheter som t. ex samkönade äktenskap.

Denna idé om att sätta upp en enorm Prideflagga på huvudkontoret i Washington skapades av en anställd på Starbucks. Det var ingen som var emot hans idé när han framförde detta. Det var mer komplicerat att få fram flaggan än att få medarbetarna till att stödja just detta.

“Not everyone will approve of Starbucks flying the Pride flag. I don’t wish any harm by having the flag fly, but I do want people to reflect,” Hesseltine says. “The whole message is about diversity and accepting people for their differences. If you think about a rainbow, no one color is dominant. It’s a harmonization of different colors, each color contributing to the whole.”

Det känns verkligen som att vi är på rätt väg om att acceptera alla för den dom är och att inte någon är bättre än någon annan.

Ni kan läsa mer om artikeln här!

Bild: Starbucks Partners via Twitter

signatur_fredrik

 

Comments are closed.