Okategoriserade
Like

Stockholm Pride 2019 – Här är hela programmet

29 juli, 2019
1858 Views
0 Comments
1 minute read
Stockholm Pride 2019 – Här är hela programmet

Spektakulära shower, sång, musik, dans och workshops. Prideveckan är igång och Gaybladet finns på plats för att dokumentera alla ”highlights” som sker under Prideveckan. Klicka här för att komma till festivalens officiella program. Du kan se var som händer just nu, men också bläddra i programmet för att se det som ska och har varit

Kortfattat om Pride

Stockholm Pride är till för de som identifierar sig och känner sig delaktiga i den kultur som har sina rötter i HBTQ-personers liv (homosexuella, bisexuella, transpersoner och queer). Pride arbetar för att stärka HBTQ-personers livssituation och rättigheter. Syftet med Pride är att synliggöra heteronormen och HBTQ-personer i samhället.

Under årets Pride-festival kan du som besökare koppla av och njuta av god mat, bra musik och underhållning i världsklass på de scener som finns framställda i festivalområdet. Parallellt kommer det också finnas olika workshops, föreläsningar och seminarier. Det finns program för barn och ungdomar också. Veckan kommer vara fylld med fest, samhälle och kultur. Varmt välkommen och happy pride!

Comments are closed.