Nöjesnyheter
Like

“Straighta män slår på sina kukar för att imponera”

20 mars, 2014
1407 Views
0 Comments
1 minute read
“Straighta män slår på sina kukar för att imponera”
Foto: WikiHow

Foto: WikiHow

Att storleken har betydelse för killar är det ingen tvekan om.

Dock visar en studie att straighta män har en tendens att vara mer tävlingsinriktade när det kommer till att mäta penisstorlek.

I alla fall till skillnad från homosexuella som anses vara mer tillbakadragna.

Seniorlektorn Dr. Morriss Roberts vid Brightonuniversitetet menar att penisstorlek spelar stor roll i omklädningsrummet, särskilt för idrottare.

Slutsatsen baserar han på en av sina egna studier där han har intervjuat idrottare i London från fler olika sporter. Dessa är fotboll, tennis och rugby.

Hälften av respondenterna var homosexuella och den andra halvan bestod enbart av heterosexuella män. Dock tog det Dr. Morriss Roberts över ett år att analysera forskningsempirin.

Heterosexuella tävlingsinriktade

Resultatet i slutsatsen pekade på att homosexuella oftast kände sig mer bakåtdragna och säkra medan heterosexuella ville tävla.

Enligt studien har heterosexuella män även tendens att ”slå på kuken” för att få halvstånd. På det sättet ska de i efterhand få sin penis att se större ut i omklädningsrummet, bekräftar studien.

Vidare fastställer den även att storlek har betydelse i sportsammanhang och att det inte spelar någon åldersroll eller specifika sporter.

Simon Lundell

Comments are closed.