Nöjesnyheter
Like

Superbloggaren Pablo Nutti om idol, karriären och framtiden

10 september, 2014
1327 Views
0 Comments
4 minutes read
Superbloggaren Pablo Nutti om idol, karriären och framtiden

pabloPablo Nutti är hemmahörande i hälsingeskogarna, han lever på landet och studerar musik vid det estetiska programmet. Fritiden ägnar han mycket åt framförallt sång, fotografering och musik. För er som har följt idolsändningarna i TV4 så är han kanske inte så okänd trots allt.

Gaybladet fick chansen att prata med Pablo precis efter TV4-sändningen.

Du verkar ha många bollar i luften. Vi fick nyligen se dig i tv-rutan under en sändning av idol på TV4. Hur gick det?

– Det gick helt okej, jag är nöjd med min insats och känner att året innan så har jag utvecklats, men man kan alltid utvecklas mer.

Höll du med juryns bedömning?

– Jag nådde mig aldrig fram till den tredje juryn, dem man ser i tv alltså, men det var två innan som man skulle ta sig igenom och den första sa att jag hade charm och att jag skulle tänka på att ha mer ögonkontakt när jag sjunger, vilket jag kan tycka att jag inte har ibland. Andra juryn gav mig faktiskt ingen bedömning…

Betyder detta att du inte kommer satsa på någon sångkarriär eller hur blir det?

– Jag vet faktiskt inte hur det blir… Sången kommer alltid att finnas där, men då blir det nog mer som en hobby skulle jag tro.

Fick du lära dig något av erfarenheten?

– Jag kände att jag inte fick så mycket feedback av den auditionen, allt gick rätt fort ändå..

Pablo NuttiKommer du söka nästa år?

– Kan hända att jag gör, vi få se…

Du är även intresserad av fotografering. När fick du det här intresset?

– Jag läste mycket fotobloggar innan och blev förtjust i hur man fick till så bra foton, som till exempel så var jag alltid intresserad över hur man tog bilder i motljus. Jag har även min morbror att tacka för, som är fotograf och lärare. Lånade en av hans kameror och lekte lite tills familjen köpte en egen som jag nu använder ständigt!

Är detta något du vill arbeta med i framtiden?

– Absolut det är något jag skulle kunna satsa på, om inte sången då.


Om du skulle få fota en person just nu. Vem skulle det vara och varför?

– Oj vilken svår fråga.. Jag skulle vilja fotografera Jake Gyllenhaal! Han har charmen, leendet och ögonen.

Och vad skulle det vara för bilder?

– Porträtt med detaljer.

Vad har du för planer under det kommande året?

– Planen är att fixa gymnasiet och förhoppningsvis plugga vidare på någon högskola söderut!

Pablo NuttiHar du hittat drömkillen än?

– Nä det har jag inte. Han få ta och hitta mig nu, haha! Jag måste fokusera på mina studier och med lite tur kanske han finns i min framtid!

Slutligen, en lite knäppare fråga, men om du skulle bli kär i någon och bestämma dig för att komponera en sång för den här personen. Vad skulle sången heta?

– Haha svårt när det redan finns så många bra titlar som passar in, men om det ska vara en egen låt skulle den få heta “The Sound Of His Heartbeat”

Gaybladets nöjesredaktion
E-post: redaktion@gaybladet.se 

Comments are closed.