Samhälle
Like

Svälter i protest – mot homoäktenskap

4 januari, 2014
770 Views
0 Comments
1 minute read
Svälter i protest – mot homoäktenskap

Vill man protestera mot något så finns det i princip över hundra olika metoder. En av dessa är att hungerstrejka, något som mormonen Trestin Meacham från Utah glädjer sig över.

Trestin är i grund och botten en frikyrkoanhängare och medlem i den amerikanska mormonsekten. Motivet bakom hans svältstrejk är mer än tydlig: homosexuella äktenskap.

Foto: GayStarNews

Foto: GayStarNews

Enligt källor ska den här unga extreisten ha levt på vatten och vitamintillskott sedan den 21 december, och planen är inte att avbryta.

– Du kan starta en blogg och klaga genom sociala nätverk tills du blir blå i ansiktet. Självklart kommer ingenting hända, om man inte gör något åt det. Men nu gör jag något, och handlingar har en större kraft än ord, säger mormonen.

Notis:

I den ursprungliga bibeln nämns inte homosexualitet alls. Det anses inte heller vara otillåtet. Däremot har de största kyrkorna lagt in ordet “homosexuelitet” i bibeln som används idag. Observera därför att ordet homosexualitet inte existerade för 2013 år sedan. Med detta kan vi dra slutsatsen att den svenska kyrkan, inklusive pingstkyrkan, mormonrörelsen, pingströrelsen såväl som jehovas vittnen har en feltolkning av den ursprungliga bibeln.

Axel Bäckström

Comments are closed.