Samhälle
Like

Torterades brutalt – gärningsmännen filmade

6 november, 2013
1279 Views
0 Comments
2 minutes read
Torterades brutalt – gärningsmännen filmade
tortering1ryssland

Foto: news.com.au

Ryssland fortsätter att chocka världen. De senaste månaderna har det dykt upp videos på YouTube som visar hur ett ryskt gäng söker upp homosexuella män genom sociala medier, för att sedan förfölja, provocera och misshandla sina offer.

Samtliga attentat har filmats av gänget själva som nu publicerar videomaterialet på nätet.

Nyligen har ytterligare ett klipp lagts upp. Den här gången är det den 20-åriga utbytesstudenten David Smith från Sydafrika som blir provocerad, torterad och filmad.

Tvingas slicka på vattenmelon

Tvingas slicka en vattenmelon

David hade kommit i kontakt med en kille på nätet som visade sig vara helt påhittad. När han väl kom till platsen blev han snabbt indragen i en lägenhet där han senare fick uppleva brutal förnedring och misshandel.

I filmen visas det tydligt hur gänget behandlar den unga studenten. Männen tvingar David att svara på sexuella frågor och visa rasistiska hälsningar med sina händer.

Gänget tvingar även honom att slicka på en vattenmelon, för att sedan krossa melonen i ansiktet på honom.

Filmen som nu har publicerats online har väckt mycket stora debatter i hela världen.

Hur David kommer att klara sig i Ryssland är oklart, speciellt då han nyligen har blivit utslängd från sitt universitet.

Universitetet har inte gjort några detaljerade uttalanden. Istället hänvisar de till Rysslands antigay-lag och menar att det som David har gjort i filmen strider mot den ryska lagstiftningen.

Bilderna i artikeln kommer från News.com.au och är tagna från den publicerade filmen.

Comments are closed.