måndag, april 22, 2024

Kom i kontakt med oss på Gaybladet

Kontakta redaktionen

Har du nyhetstips, PR-anknutna frågor, pressmeddelanden att skicka eller inbjudningar till events? Vänligen skicka dem till vår nyhetsredaktion på följande adress:

Nyhetsredaktion: redaktion@gaybladet.se

Annonskontakt

Är du intresserad av att annonsera på Gaybladet och nå ut till en engagerad och växande läsekrets? Kontakta oss för mer information:

Annonskontakt: annonsering@gaybladet.se

Allmänna frågor

Har du allmänna frågor om vår sajt, vårt innehåll eller hur du kan bidra? Tveka inte att kontakta oss:

Allmänt: info@gaybladet.se

Om Gaybladet

Gaybladet är ett fritt, oberoende och demokratiskt nätmagasin som främst riktar sig till yngre HBTQ-personer. Sedan vår grundande år 2012 har vi vuxit till att bli en av de största HBTQ-orienterade sajterna i Sverige, och vi är stolta över att kunna erbjuda relevant och engagerande innehåll till vår läsekrets.

Vi vänder oss huvudsakligen till svenska läsare, men har också en stor publik i Norge och Danmark. Vår mission är att informera, engagera och underhålla genom att leverera högkvalitativt innehåll som speglar det rika och mångfacetterade livet inom HBTQ-communityn.

Vårt redaktionsteam består av passionerade skribenter och journalister som själva är en del av HBTQ-communityn. De levererar dagligen nyheter, artiklar och reportage med fokus på allt från politik och samhälle till kultur, livsstil och underhållning.

Vi uppskattar alltid att höra från våra läsare. Oavsett om du vill annonsera på Gaybladet, interagera med vår redaktion och våra skribenter, eller har en allmän fråga om vår sajt, är du alltid välkommen att höra av dig.

Tack för att du är en del av vår community. Vi ser fram emot att höra från dig!

Gaybladet Mobil