onsdag, juli 24, 2024

Poddar

Välkommen till Gaybladet’s samlingssida för HBTQ-poddar! Här har vi samlat alla de poddar som vi anser vara intressanta och relevanta för HBTQ-communityn. Att lyssna på poddar är ett utmärkt sätt att lära sig mer om HBTQ-kultur, historik och aktuella ämnen, samt att höra från olika perspektiv och erfarenheter. Vi har gjort vårt bästa för att samla de mest intressanta och engagerande HBTQ-poddarna, men vi är alltid öppna för tips på nya poddar att lyssna på och lyfta fram. Så om du har några rekommendationer på bra HBTQ-poddar, tveka inte att skicka in dem till oss! Vi är alltid ivriga att höra från våra läsare och lyssnare och ser fram emot att upptäcka nya och spännande poddar tillsammans med er.

Den svenska rappartisten och poddprofilen Mandy Rich är tillbaka med en helt ny podcast. Den här gången med fokus på sex, lust och relationer under temat sex som trans.

SEX SOM TRANS

Den svenska rappartisten och poddprofilen Mandy Rich är tillbaka med en helt ny podcast. Den här gången med fokus på sex, lust och relationer under temat sex som trans. Varje torsdag kommer Mandy Rich att presentera ett nytt avsnitt där hon utforskar olika ämnen inom sex och lust. Hon vågar ge sig ut på outforskad mark med en kombination av skräckblandad förtjusning, extrem ödmjukhet och nyfikenhet.

Aurora Brännström

KINKYPODDEN

Kinkypodden finns för att djupdyka i diskussioner som rör sex och sexualitet med koppling till bdsm och olika kinks i syfte att informera på ett lustfyllt sätt samt för att bryta tabun och motverka skam. Programledare är sexualupplysare Aurora Brännström och i varje nytt avsnitt bjuder hon in spännande, dedikerade, nördiga och kunniga gäster till samtal. Någonstans längs vägen får både programledare, aktuell gäst och lyssnare en bredare förståelse för sex, sexualitet, bdsm och olika typer av kinks – eller för sex som rör sig utanför normen.

Skid Marks Podd

SKID MARKS

SKID MARKS är en spännande podd för fans av Drag Race Sverige. Varje onsdag släpps ett nytt avsnitt, där Fanny och Patryk leder diskussioner om showen. Som en inofficiell podd är det ett bra sätt att få en inblick i Drag Race-världen, med personliga åsikter och kommentarer från värdarna. Om du är en fan av Drag Race Sverige, bör du definitivt lyssna på SKID MARKS!