Eurovision
Like

Filippa Bark till Melodifestivalen 2015!

26 januari, 2015
1008 Views
0 Comments
2 minutes read
Filippa Bark till Melodifestivalen 2015!
filippabark-jpg

Foto: Janne Danielsson, Sveriges Television

Filippa Bark, eller närmare bestämt komikern och skådespelerskan Sissela Benn, blir sidekick till programledarna Sanna Nielsen och Robin Paulsson i Melodifestivalen. Det avslöjar nu SVT, endast tre veckor kvar till premiär. ”Jag kommer lära artisterna viktiga saker” säger Filippa Bark till svt.se/melodifestivalen

Filippa Bark kommer fungera som en typ av praktikant vid sidan av Sanna och Robin, och enligt henne själv så har hon mycket att komma med.

– Jag kommer intervjua artisterna och vara där som en representant för ungdomen. Jag tror det är viktigt att visa att alla ungdomar inte är ytliga och vill vara med i Paradise Hotel. En del vill faktiskt ta ansvar och vara med i elevrådet och sånt, berättar Filippa till SVT.

– Jag tror vi har mycket att lära av varandra. Jag kan lära dem om viktiga saker som till exempel tungmetaller i vattendrag och mobbning och att man inte behöver banta för att få en kille. Och de kan lära mig hur det känns att ha tur och födas vacker och få allt man pekar på, fortsätter hon.

Schlagergeneralen Christer Björkman berättar om Filippas höga ambitioner hon har med sin praktik.

– Hon lever sitt eget liv, det är så hon fungerar. Jag skulle tro att hon tycker det är lite hennes artister allihop så jag tror inte hon kommer att ta någon större hänsyn till programledarna och vad de gör. Hon är ju rätt oberäknelig också som person så det är ingen riktigt som styr henne utan hon har sin egen agenda, säger Christer till SVT.

Filippa Bark som är singel säger sig inte vara speciellt knäsvag för någon av artisterna i årets tävling, men tycker ändå Måns Zelmerlöw verkar vara väldigt fin på insidan. Samt att programledarna Sanna och Robin är mycket professionella och duktiga, men samtidigt också lite falska.

byline_robin

Comments are closed.