Fredrik Björn
Like

Har storleken verkligen någon betydelse?

4 december, 2013
940 Views
0 Comments
4 minutes read
no-cover

Fredrik Björn HeaderHar storleken verkligen någon betydelse? Måste den vara enormt stor för att man skall ha bra sex och få en orgasm, eller går det bra med en liten snopp? Det är frågan!

Jag tror att det är en smaksak, när det gäller om storleken på snoppen. Vissa tycker storleken har betydelse och dom kallas för Sizequeens (speciellt inom gayvärlden men kanske förekommer inom heterovärlden också).

Snoppen kan se ut på många olika vis. Ibland kan den vara sne, böjd, smal, grov, lång, kort.. ja, den kan se ut på många olika vis.

Tänk om alla killars snoppar skulle se likadana ut, hur skulle det se ut då? Skulle man inte bli ganska besviken då om alla skulle ha en liten snopp eller om den var allt för stor? Jag vill helst att den skall vara lagom stor! Man brukar säga att lagom är bäst och det stämmer verkligen tycker jag.

Jag har varit med killar som har haft både liten och stor snopp. Såklart är det ju bättre om den är tillräckligt stor för att den skall kunna stimulera g-punkten för att man skall ha bra sex samt att det skall bli så skönt som möjligt, för den som är passiv också. Om man inte blir stimulerad i g-punkten så är det inte direkt så skönt faktiskt och jag har hört av min vän, att han kan komma utan att röra sig själv, när han blir påsatt. Jag tycker att detta låter helt underbart att man kan komma, utan att behöva runka av sig själv när man blir påsatt. Jag har själv upplevt detta några gånger förut att man kan komma utan att röra sig själv, det är helt underbart. Att det laddas upp stegvis, bit för bit till att man når en orgasm, bara av att bli stimulerad på g-punkten.

Jag tror att dom flesta killarna skulle helt klart bli gay genom att prova detta, då det är en helt annan känsla som är svår att direkt beskriva för någon annan, utan man måste få uppleva det själv för att förstå hur underbart det är! Men det är bara en teori helt enkelt!

Men jag har hört från många av mina heterosexuella vänner att dom brukar stoppa in ett finger i deras partners anus, för att stimulera g-punkten samtidigt som dom utför oralsex då killen tycket att det är betydligt mycket skönare då.

Men nu gick jag in på ett sidospår men huvudsaken är att man har en bra kemi när man har sex med en person, för då blir det hur bra som helst. Så storleken har verkligen betydelse i dubbel bemärkelse då, då den inte behöver vara stor om man vet hur man skall hantera den rätt. Så jag föredrar hellre en som har lite mindre än lagom, än större! Det blir mer arbete om man är trång om den är allt för stor, om man inte är slapp förstås!

 

Fredrik Björn
Krönikör
E-post: fredrik@gaybladet.se

Comments are closed.