Nöjesnyheter
1

Hur du blir populär på en gayklubb

13 december, 2016
84756 Views
0 Comments
4 minutes read
Hur du blir populär på en gayklubb

Det finns mycket att utforska inom HBTQ-världen, inte minst på alla gayklubbar. Det spelar inte heller någon roll om du är gay, bisexuell, transsexuell eller straight. Oavsett vilket kön du har eller sexualitet du tillhör så kan du utan tvekan bli populär på klubben. Här är våra steg.

1. Våga dansa och ha kul! Du kommer se att det lönar sig.

Ingen kommer gå fram till dig om du sitter i en hörna. Upp med dig och sök ögonkontakt med de andra gästerna. Du måste visa att du är bekväm med att kommunicera med andra och att du är öppen för diskussion. Och vad är förslaget om du inte vågar? Fake it until you make it.

Killar som dansar på gayklubb

2. Klä upp dig snyggt, trendigt och stiligt (utan att överdriva såklart)

Du kanske klär upp dig tillräckligt för att kunna gå ner för gatan och sätta dig på ett kafé, men så fungerar det inte på klubben. Kom ihåg att vi människor är väldigt snabba på att döma någon utifrån personens klädsel. Ta gärna på dig din snyggaste outfit, men överdriv inte. Vi rekommenderar att du tar hjälp av Instagram. Här hittar du mycket inspiration, framförallt när det kommer till mode. Använd gärna hashtaggen #fashion.

Maria och Luigi Outfit / Kostym

3. Prata med medarbetarna på klubben, de kommer stå till fördel!

De första människorna som du borde säga hej till och om möjligt prata med är vakterna utanför klubben och personerna i baren. Kom ihåg att det är just dessa personer som har stenkoll på allting som händer i klubben. Om du lyckas etablera en relation med personalen så kommer du per automatik känna dig bekvämare i klubben. Kom dock ihåg att detta inte är anledningen till att du går till klubben. Ditt mål är bara att skapa en brygga.

En bouncer utanför en klubb

4. Våga göra det oförväntade, visa att du är en gambler!

Om du är blyg och inte vågar kommunicera med någon så kan du alltid sätta dig i baren och försöka locka till dig någons blick genom att ta fram telefonen och spela bolagsspel och andelsspel på EuroJackpot. Män och kvinnor som tycker om att spela utstrålar oftast exklusivitet och överklass. Du vill ju gärna framstå som fin i kanten, eller hur?

Rik snubbe

5. Glöm inte vännen. Har du en Faghag? Ta med hen!

Att ta med sig en vän kan vara en isbrytare. Om din vän har varit på klubben tidigare och känner folk så kan du använda honom/henne för att lära känna andra gäster. Se bara till att du inte tar med dig för många vänner. En eller två vänner borde vara tillräcklig.

Faghag

7. Gå till en dragshow, men beröm inte för mycket!

Många barer brukar erbjuda dragshows på kvällarna. Checka in klubbarnas Facebook-sidor och bekanta dig med showerna. Här hittar du samtliga klubbar i Stockholm. Beröm drottningarna efter deras framträdanden och tala om att du gillade deras shower. Se dock upp! Många dragqueens har klor och brukar förvänta sig mer av sina gäster. Är du förälskad i showen så finns det risk att du får med dig en peruk och två klackar i sängen.

Dragqueen

Comments are closed.