Insändare
Like

Insändare: Att raka underlivet eller inte?

18 november, 2013
2965 Views
0 Comments
2 minutes read
Insändare: Att raka underlivet eller inte?

pubis
Vart är samhället på väg med alla dessa normer, förbud och trender? Jag har kompisar som är extremt petiga med att raka sig medan vandra stolt talar för sitt könshår.

Om jag hoppar in i diskussionen kan jag ena sekunden hyllas för att jag är orakad och vise versa om jag inte är det. Vad är det då som är inne? Finns det ens en trend eller norm på hur ens underliv bör se ut?

Av egen erfarenhet vet jag att gaykillar brukar raka sig. Ok, nu kanske jag drar alla över en kant även om det kanske inte är så. Det är ytterst få som behåller sitt hår förutom björnarna.

Hos lesbiska tjejer vet jag att hår inte alls är populärt, annars hade inte brasiliansk vaxning existerat. Undantag gäller för alla håriga feminister som odlar hårberg. Fräscht? Eller inte?

Jag befinner mig i centrum och får höra det ena och det andra men vad säger samhället? Reflekterar över mina tidigare frågor och försöker lista ut vilka konsekvenser man kan få om man nu är rakad eller orakad vid den första sexuella kontakten med en människa.

Har varit tillsammans med många och åsikterna har varierat. Varför kan man inte bara köra på stubb? Vad är det som är äckligt med det?

Enligt ett program i SVT kan sex utan könshår vara mindre skönt. Andra hävdar att det är mer hygieniskt att vara rakad.

Vågar man experimentera med sitt sexliv? Jag hänger nu verkligen inte med.

Hår eller inte? Och varför?

Patrik från Göteborg

Comments are closed.