Samhälle
Like

Kristen familj misshandlade och slängde ut sin 19-åriga son

4 september, 2014
950 Views
0 Comments
2 minutes read
Kristen familj misshandlade och slängde ut sin 19-åriga son

Daniel-Ashley-Pierce_1David Ashley Pierce är som vilken annan tonåring men när han bestämde sig för att berätta om sin sexualitet för sin kristna styvmor så vändes världen upp och ner.

Händelsen, som han har valt att spela in på film, utspelar sig i hans eget hem, där hans mor konfronterar honom och ger ett sista ultimatum – att följa guds ord eller lämna hemmet.

Efter en lång diskussion om huruvida homosexualitet är ett val eller inte eskalerar bråket till misshandel och verbala attacker från pojkens familj.

I slutskedet bestämde han sig till slut att göra det som föräldrarna bad honom om och lämnade hemmet samma dag, men tack vare sin video har han nu lyckats få ihop ett antal donationer på cirka 650 000 kronor.

De kommande donationerna vill han dock avstå från och uppmanar allmänheten att istället donera pengarna till en HBTQ-organisation som arbetar med hemlösa HBTQ-personer.

– Jag blev slagen och utkastad hemifrån, och jag är bara 19 år. Dem tog allt, till och med mina skolböcker, säger han i videon.

– Det här har verkligen varit tufft för mig och jag kunde aldrig föreställa mig att så många människor skulle stötta och hjälpa mig genom det här, fortsätter han.

Pojken berättar att hans nästa steg är att bearbeta händelsen. Det är således oklart hur familjen har förhållit sig till pojken efter videoklippets uppmärksammande i sociala medier.

Nedan kan du se videoklippet.

Comments are closed.