Nöjesnyheter
Like

Kvinna, lesbisk och spelnörd – nu vill hon bilda familj!

20 december, 2013
1355 Views
0 Comments
2 minutes read
Kvinna, lesbisk och spelnörd – nu vill hon bilda familj!

Vanessa Selbst är både kvinna och homosexuell. Hon har fått stå ut med mycket negativa kommentarer från hennes manliga motståndare men ingenting har stoppat henne. Idag är hon rankad som en av världens absolut bästa pokerspelare.

I veckan var hon och spelade poker i Prag. Där lyckades hon vinna 5 300 Euro i bara en turnering. Trots att miljonerna flödar in på kontot verkar hon inte bry sig om vad andra tycker.

Hon lever livet och planerar nu att skaffa familj tillsammans med hustrun Miranda. Detta bekräftar hon i en intervju med pokermagasinet PokerListings.

– Ja! Jag vill bilda familj, och min fru har förståelse för mina resor.

Även om resorna kan vara tidskrävande och skadliga för det nygifta paret verkar Vanessa ha hittat en tillfällig lösning.

– Ibland följer hon med mig på mina resor och hon är medveten om att de är viktiga för mig. Att ta dessa ifrån mig skulle nog vara ”en väldigt elak sak”. I alla fall enligt henne själv.

– Samtidigt är det väldigt svårt att bilda en familj när man reser mycket. Nu glädjer jag mig över att PokerStars kommer tillbaks till New Jersey. Vad som än händer i USA så hoppas jag på att jag få spela mer livepoker och spendera min tid där borta, säger Selbst till pokermagasinet.

Axel Bäckström
E-post: axel.backstrom@gaybladet.se

Comments are closed.