Insändare
Like

När ska ”straighta” män sluta suga kuk i smyg?

12 november, 2013
3409 Views
0 Comments
6 minutes read
När ska ”straighta” män sluta suga kuk i smyg?

insandbrollop
När man dejtar någon och är osäker på om förhållandet kan bli av så kan jag tycka att det är okej att dejta mer än en person. I alla fall om man är öppen med det. Har man en partner så ska man hålla sig borta helt från dejtingscenen.

Det finns inget värre än att få reda på att ens partner har legat med någon annan under förhållandet. Känslan är obeskrivlig. Du krossas totalt. Känslorna blandas av både ångest, sorg och ilska. Ibland vill du ge en andra chans men det lönar sig inte i längden. Du vill glömma det som har varit och starta på nytt men du stampar fortfarande i samma spår.

I mina ögon finns det ingenting som är värre än grov otrohet. Då menar jag att ens partner verkligen har gjort någonting stort. Något så pass stort att man förstörs på insidan och bryter ihop totalt.

Under åren har jag sett många olika människor. Människor som är ärliga, andra som lever dubbla liv och vissa som lever dagen.

Idag vill jag ta upp de som lever ett dubbelliv. Då syftar jag främst på de som har ett straight förhållande men som träffar gaypersoner vid sidan om.

För mig är detta helt klart oacceptabelt. Det är förnedrande och framförallt respektlöst både mot personens partner och HBT-världen. Jag finner inga som helst ord för detta smutsiga och avskyvärda beteende.

Tänk att ni vore barn och fick reda på att er far ligger med män i smyg, men att han spelar macho och superstraight när han är med sin familj?

Jag hade varit mycket gladare om han kom ut som homosexuell och berättade det för familjen istället för att gömma sig och gå så pass långt att han gifter sig med en kvinna.

Nu tar jag två exempel. För cirka sex år sedan träffade jag en som var lite äldre än mig. Jag var då bara 19 år och han var 40. När vi pratade berättade han att han var singel men att han aldrig kan tänka sig att bo ihop med en kille. Alla har vi våra beslut och jag förstod självklart att detta var hans eget val.

Träffen slutade i alla fall med att vi hade sex. Därefter brukade han höra av sig genom att skicka SMS till mig, något som jag inte tyckte om. Hur schysst han än verkade så fanns det någonting konstigt i beteendet. Jag märkte att det var något som inte stämde.

SMS skulle plötsligt skickas på fasta tidpunkter och inga samtal fick förekomma.

En dag när jag skulle till stan efter jobbet sprang jag på honom men han låtsades att han inte såg mig. Jag förstod att någonting var fel.

Han gick mot en parkering i raska steg och när väl kom dit satt två ungar och en kvinna i bilen. Jag förstod vad det var för fel. Han var gift.

Även om jag inte hade mer än kompiskänslor blev jag besviken. Han är inte heller den första. Jag känner till minst fyra killar som har barn men som träffat homosexuella killar vid sidan om.

Varför gör man så? Varför står man inte upp för sin sexualitet?

Jag vill i alla fall uppmuntra andra gaykillar till att noggrant tänka igenom vilka de träffar och vad de har för avsikt. Hur skulle ni känna er om er partner var otrogen?

Andra definierar detta kanske inte som otrohet men det gör jag. Det är ens eget val om man vill gifta sig med en kvinna eller inte. Tänk dock på att fel beslut kan få dig att bli hatad av båda parter.

Rykten sprids snabbt i Sverige och jag kommer i fortsättningen hänga ut dessa bedragare med namn och bild på nätet.

Otrohet är ett begrepp som alla förstår. Det kan väl inte omtolkas?

Comments are closed.