Samhälle
Like

Singelmingel på Bistro by Adam i Stockholm

21 oktober, 2014
1120 Views
0 Comments
2 minutes read
Singelmingel på Bistro by Adam i Stockholm

MingelBistro By Adam bjuder in dig till Stockholms hetaste singelmingel. I en protest mot all köttmarknadsnätdejting bjuder man in gäster till ett mingel en gång i månaden, för män som gillar män att träffa varandra på riktigt. Öga mot öga.

En DJ kommer att bjudas in till deras källarbar och festen pågår vanligtvis fram till midnatt, som sedan fortsätter på le Bon Palais där Candy bjuder in alla de singlar som inte redan träffat någon, utan inträde naturligtvis.

”Ett stenkast ifrån Odenplan”

Bistro By Adam är en restaurang och bar i två våningar som ligger bara ett stenkast ifrån Odenplan. Målet är skapa ett tillhåll för alla som vill ha en yta att slappna av, vara sig själva på, umgås och skaffa nya bekantskaper, helt utan krav på vem man är eller hur man ser ut.

Ägarna bakom Bisto By Adam är det förlovade paret Joakim och Magnus, som driver bistrot tillsammans med Sara sedan ett år tillbaka. Sara, som är Joakims bästa vän, har en son som heter Adam, vilken också är Joakims gudson. Därför var det ingen tvekan om namnet Bistro By Adam.

Deras slogan lyder ”Går du ifrån oss med ett leende på läpparna och ser tillbaka på oss som ditt andra vardagsrum så har vi lyckats.”

Aktuella Facebook-events finner du här: https://www.facebook.com/events/543987569080952/?fref=ts

Gaybladets nöjesredaktion

Comments are closed.