Nöjesnyheter
Like

Två gayprofiler slutar blogga för Finest – “betyder inte att de gör något dåligt”

21 oktober, 2014
3888 Views
0 Comments
3 minutes read
Två gayprofiler slutar blogga för Finest – “betyder inte att de gör något dåligt”
Mattiaz Björling

Popartisten Mattiaz Björling

Gayprofilerna Mattiaz Björling och Kilian Francois har lämnat bloggnätverket och mingelsidan Finest.se. Båda har bekräftat uppehållet i ett blogginlägg som har publicerats tidigare i veckan. 

– Jag har även fått ett tråkigt meddelande från Finest där de skriver att de inte vill ha kvar mig på Finest.se. Tydligen inget personligt men ändå?

– Jag jobbar ju i den branschen och känner många konkurrenter på gott och ont. Många är tyvärr inte som jag och vill bara kasta skit på varandra och sprida falska rykten istället för att hjälpa varandra vilket verkligen behövs i skönhetsbranschen.

– Detta behöver inte betyda att de har något med mitt avhopp från Finest att göra men det kom väldigt sammanträffande. Finest vill inte berätta mer på mejl utan vill att jag kommer till kontoret men jag har nästan aldrig tid… Alltid något.
En annan gayikon som har beslutat sig för ett uppehåll är sångaren och skådespelaren Mattiaz Björling.

– Jag har funderat länge på varför jag bloggar fortfarande?

Vaknade idag och kände att jag framställer mig själv på ett felaktigt sätt. Jag fick ett SMS av en nära vän. Den här personen hoppar på mig och säger att jag lever i en ytlig värld, skriver Mattiaz.

– Jag älskar mig själv för den jag är men inte alltid för det jag gör.

– Kommer att använda mig av min Facebook-sida istället för att blogga på en portal där någon annan tjänar pengar för att jag syns på deras sida. De betalar inte mina räkningar, mitt boende eller min mat. Så nu börjar jag fokusera på mig själv och på er som följer mig.

Gaybladets redaktion har även varit i kontakt med Finests chefredaktör Alexander Erwik.

– Om du vill ha ett svar så kan jag säga att vi i valet av toppbloggare söker bloggare som har något att tillföra i segmenten mode, skönhet, träning och hälsa, säger Erwik.

– Det gör att bloggare som Mattiaz och Kilian faller bort. Det betyder inte att det de gör är dåligt, det är bara inte riktigt vad vi letar efter. De passar säkert jättebra in på någon annan sajt. På finest.se så är vi ute efter en annan typ av profil helt enkelt.

Gaybladets Nöjesredaktion
noje@gaybladet.se

Comments are closed.