Nöjesnyheter
Like

WONK expanderar – startar ny fredagsklubb

5 november, 2014
2163 Views
0 Comments
3 minutes read
WONK expanderar – startar ny fredagsklubb

wonk1Nu expanderar gayklubben WONK Stockholm ytterligare och tar steget till ännu en ny satsning. Vi säger hej till WONKs Fredagsklubb Afterhours. Varje fredag med start redan till helgen kommer klubben gästas av internationella, heta och aktuella dj:s – kända från världens alla hörn. Där förgyller de – tillsammans med klubbens minst lika heta bartenders – kvällarna som alltså öppnar först 01:30.

Klubbens ägare Joe berättar att det var dags att testa något nytt.

– Utomlands finns det redan många afterhoursklubbar så varför inte tänkte vi. Vi kommer köra klubben på nedervåningen, och vi har satt upp som ett skynke så det blir som att gå i en liten gång ner till nedervåningen.

I och med detta lanseras nu även en video för att promota klubben. Med i videon ser vi bland annat André, känd från dokusåpan Farmen på TV4 samt även fotbollsspelaren Chippens lillebror. Hampus och Magnus som båda jobbar på WONK i Malmö. Samt Måns som då och då gästat klubben i Stockholm.

– Efter att ha kört en massa fotograferingar så har jag fått blodad tand för att ta nästa steg. Och videos är alltid roligt. Den är bara tänkt som en liten reklam för just fredagarna, berättar Joe för Gaybladet.

Joe avslöjar även för den som vill se mer av killarna att både André och Måns kan komma att gästa klubben för gästspel i baren dem kommande fredagarna de befinner sig i Stockholm.

Bland de välkända dj:sen som kommer gästa klubben hittar vi bland annat Phil Romano, Isaac, Alain och Danny Verde. Entré: 140:- och åldersgränsen är 21. Klubben har öppet 01.30 – 05:00 varje fredag.

Frågan vi på Gaybladet ställer oss nu är, vad händer härnäst? Vi väntar med spänning på att se vad Joe och klubben WONK hittar på för oss HBTQ-folk och vänner i framtiden. Vi kan dock lätt konstatera att vi gillar det! Keep up the good work!

byline_robin

Comments are closed.