Insändare
Like

Aumor Roulette – ny krönika av Daniel Ogne

11 juli, 2014
2131 Views
0 Comments
1 minute read
Aumor Roulette – ny krönika av Daniel Ogne

kärlekMin tjej och jag har gjort slut. Och som nybliven singel följer jag receptet: träffar det där exet. Hon som jag tänkte på ibland när vi älskade. Hon som nu har två barn och bor i en bostadsrätt. Hon som kom undan.

Älskar, älskar inte.

Efter några drinkar blir jag försynt närgången. Tar bort handen innan det blir övertydligt. Men håller kvar den tillräckligt länge för att markera närvaro. För att värmen ska finnas kvar några sekunder efter jag släppt.

En sensuell doftmarkering.

Jag makar mig närmare. Lägger åter min hand på hennes lår. Och frågar med tung andedräkt: “Vad är det snuskigaste en människa kan säga på persiska?”

Hon vänder sig mot mig och svarar: “Jag vill ha dig”

Pang.

Författare: Daniel Ogne

Comments are closed.