Sex & Relationer
9

Bögetikett: ”Han hänger fortfarande på Grindr…”

5 juni, 2021
2872 Views
0 Comments
2 minutes read
Bögetikett: ”Han hänger fortfarande på Grindr…”

Läsarfråga: Hej Gaybladet! Jag dejtar en kille som jag lärt känna genom Grindr. Det finns få ”gnistor” mellan oss men jag tycker ändå att vi borde ge det ett försök. Han visar faktiskt mer intresse för mig än vad jag visar för honom. Förra helgen var jag på en gayklubb och såg att han var online i närheten på Grindr. Jag passade på att be honom komma till klubben, och det gjorde han också. Igår när vi träffades så påstod han att han slutat använda Grindr, men jag ser honom online fortfarande. Vad bör jag göra?

Gaybladet svarar: Med tanke på att du inte visat mycket intresse så kanske du borde ändra på detta (om du verkligen vill ge det ett försök). Det här med Grindr är ett vanligt och återkommande problem hos många, till och med killar som redan är par. Du borde egentligen sluta besvära dig med att han är på Grindr för tillfället. Om er relation blir starkare så kan du konfrontera honom och fråga varför han fortfarande använder Grindr om han nu skulle radera appen. Detta får du göra i ett senare skede, men eftersom relationen ser ut att vara relativt färsk så borde du inte bekymra dig.

Maila in din fråga till ”Bögetikett”. Du kan självklart vara anonym. Adressen till vår redaktion är: redaktion@gaybladet.se.

Comments are closed.