Okategoriserade
Like

Här är de fem konstigaste klubbarna på QX

5 november, 2013
905 Views
0 Comments
3 minutes read
Här är de fem konstigaste klubbarna på QX

Som medlem på gaysidan QX kan man vara med, skapa eller gilla klubbar som man gillar. Även om det finns musikklubbar, livsstilsklubbar och politiska klubbar handlar dock majoriteten av klubbarna om sex. 

Gaybladet har nedan listat de de topp fem konstigaste klubbarna som tar hem titeln “månadens konstigaste klubbar”.

På grund av starka bilder har vi censurerat de som kan uppfattas som stötande av känsliga läsare. Samtliga bilder är från gruppernas huvudbild.

hons
5. Vi som är hönsägare

Relevansen mellan den här kacklande klubben är långt ifrån HBT-temat. Enligt beskrivningen vänder sig klubben till alla som äger hönor, tuppar eller kycklingar. Är du en av dem? Ja, då kan du bli medlem och prata om fina rashöns och vad du kan göra för att hönorna ska må bra.

trosor
4. Tjejers använda trosor

En klubb som troligtvis speglar någon form av fetisch. Finns knappt några kvinnliga medlemmar och majoriteten är män över 40 år.

Här kan man både sälja och köpa använda underkläder som är långt ifrån rena.

bollar
3. Ballbusting

En väldigt liten fetisch som inte har fått sin stora genomslagskraft. Om du är man kan du bli medlem i den här klubben för att hitta en kvinnlig “sparkare” som ser till att krossa dina kulor i alla typer av miljöer.

fru
2. Cuckolding

En klubb för alla par som drömmer om att få se sin partner vara otrogen och bli dominerad av en främling. Syftet är att bidra till så kallade “ofrivilliga” partnerbyten och mental förnedring. Cuckolding handlar alltså om att en undergiven man tvingas se på sin dominanta fru bli påsatt av andra. Scenariot kan även vara bakåtvänt. Den här klubben delar plats med klubben “Fyll min fru”.

bakvagen
1. Diarrhea Lovers

Begreppet “Scat” innebär att man attraheras av avföring. Den här klubben vänder sig till alla som tycker om att konsumera detta men dock i flytande form. Namnet på klubben kan låta som ett skämt men innehållet talar för sig själv.

Comments are closed.