Fredrik Björn
Like

När räknas man som exklusiva, egentligen?

15 november, 2013
1508 Views
0 Comments
4 minutes read
no-cover

Fredrik Björn HeaderNär räknas man som exkusiva egentligen? är det efter att man har träffats ett tag och inte träffar andra, eller när man har blivit kär i personen? Det är nog en tolkningsfråga egentligen.

Jag är möjligtvis gammalmodig eller vad man nu skall kalla det, men jag är mer den som enbart dejtar en person åt gången. Men tydligen är det väldigt ovanligt enligt en som jag dejtade för ett tag sen, hur det nu kommer sig att är ovanligt. Är det mer vanligt att man dejtar flera samtidigt eller? Vet inte om detta är enbart inom gayvärlden, att man träffar flera personer samtidigt när man väl dejtar någon, eller om det även förekommer inom straightvärlden också. Han ansåg att det var okej att ligga med andra när han dejtade mig och tyckte jag var konstig att jag reagerade som jag gjorde. Men jag har aldrig varit med om något sådant tidigare när jag dejtat andra, såklart man reagerar på det då.

Alla vi fungerar olika såklart, men det verkar som att majoriteten känner att det är okej att träffa flera samtidigt, tills att man får känslor för en person. Man kan ju jämföra detta lite med alla dejtingprogram som t. ex “The bachelor” där en person träffar flera samtidigt, tills han väl väljer den rätta i slutet. Skulle man själv kunna vara med i ett sådant program för att hitta den stora kärleken? Jag skulle nog velat varit med i ett sånt program, där jag får välja ett antal killar som jag skall dejta och förhoppningsvis hittar den rätta. Då tycker jag att det är okej att dejta flera personer samtidigt, då det är killar som har sökt till programmet för att få träffa mig. Eller hur? Som jag väl tog upp angående om att jag är gammalmodig är att jag främst dejtar en person om jag har intresset för personen. Om jag inte får ett intresse för personen så är jag ärlig och säger det, än att ödsla tid på något som förmodligen inte kommer att bli något ändå. Allt handlar om ärlighet, då man kommer längre med det, än en lögn.

Just nu så dejtar jag ingen, men jag vill verkligen hitta någon som jag kan vakna upp tillsammans med varje morgon och säga “Godmorgon” till och ge en stor puss! Men det låter mer som en dröm som jag har just nu, men man skall alltid få drömma. För en dag kan drömmen slå in! Om du mot förmodan som läser detta är mannen i mitt liv, så får du gärna skriva in till mig!
dejting-sex-and-the-cityPs: Sex and the city är en av mina favoritserier och kommer alltid att vara det. Här är en bild på Carrie Bradshaw & Mr Big.

 

Fredrik Björn
Krönikör
E-post: fredrik@gaybladet.se

Comments are closed.